fbpx

Servicii web complete care îți îmbunătățesc afacerea

Cu o expertiză și experiență foarte mare în piață, echipa One Web iți oferă soluții web complete pentru dezvoltarea afacerii tale.

dezvoltare web

Oferim soluții complete de dezvoltare web pentru toate tipurile de industrii. Realizăm website-uri de prezentare și magazine online optimizate SEO-On Page, optimizate din punct de vedere al timpului de încărcare al paginilor și resurselor utilizate.

dezvoltare aplicații mobile

Dezvoltăm aplicații mobile complexe în majoritatea industriilor. Echipa noastră este gata preia proiectul și finalizeze aplicația optimizată atât pe Android cât și pe iOS.

automatizarea proceselor robotizate (RPA)

Dezvoltăm software roboți gata preia toate activitățile zilnice obositoare și rutinare din compania ta folosind inteligența artificală. Scopul utilizării unor software roboți este de a economisi timp pentru angajat și resurse pentru angajator.

vertical-separator-free-img

Cere acum o estimare gratuită de cost

Ne poți trimite un email la office@one-web.ro sau poți completa detaliile despre proiectul tău, iar noi te vom contacta în cel maxim 48 de ore.

Vezi câteva dintre proiectele noastre

Poți naviga prin portofoliul nostru pentru a vedea câteva dintre ultimele noastre proiecte pe care le-am finalizat cu succes.

toate serviciile
vertical-separator-free-img

serviciile noastre

art direction
branding & branding strategy
service design
UX / UI design
digital media plans
mobile apps
digital marketing
digital experiences
motion graphics and video
interaction design
backend & CMS development
frontend development
mobile apps development
CRM development
ERP integration