fbpx

Cine suntem?

Suntem o agenție de design și branding digital

Ce ne caracterizează?

ECHIPA TÂNĂRĂ- într-o continuă dezvoltare
Suntem o echipă tânără și entuziastă orientată spre calitate și rezultate.  Analizam piață și tendințele online, testăm și venim cu concepte noi pentru a ajuta clienții ia cea mai buna decizie pentru afacerea lor.
SATISFACȚIA CLIENȚILOR - mai presus de orice
Probabil nu suntem cei mai buni, dar ne străduim să avem rezultate de cu care să ne mândrim și să le oferim partenerilor noștri motive de satisfacție, în acest fel ne ajutăm reciproc și putem construi afaceri pe termen lung.
COMUNICARE - cheia succesului
Comunicăm eficient cu clienții noștri și întotdeauna îi ascultam pentru a le oferi doar serviciile de care au nevoie, în cea mai bună formă și în cel mai scurt timp. Considerăm pentru a avea o colaborarea de succes, comunicarea este un element extrem de important.

Cum lucrăm

1. Semnăm contractul

Perfectăm contractul de colaborarea pentru putea începe proiectul.

2. Analizăm și planificăm

Facem o analiză completă a pieței și a utlimelor tendințe din nișa ta.

3. Implementăm soluțiile

Începem treaba, implementăm toate soluțiile pe care le avem și încercam facem un website cât mai eficient.

4. Finalizam proiectul

Iți prezentăm proiectul pentru feedback, dacă mai sunt modificări, le facem și finalizăm website-ul.

Părerea Clienților Noștri

team-member-08

Ovidiu Stioca

clasicmarket.ro

Dacă sunteți în căutarea unor oameni minunați și cunoscători cu care lucrați, aceștia sunt oamenii de care aveți nevoie și pe care îi recomand cu tot dragul. Prietenia lor și abordarea bazata pe rezultate sunt ceea ce îmi place la ei.
 
 
 
 

team-member-04

Anda Marculescu

dentmark.ro

O echipă de design excelentă și o schimbare rapidă în toate proiectele și cererile. Cu ajutorul lor am îmbunătățit rezultatele căutării google. Dacă doriți o echipă de încredere în web design recomand 100%.

team-member-07

ivanoiu alexandru

focusplastopalet.ro

Lucrez cu OneWeb de 5 ani, iar designerii lor și managerii de proiect au fost întotdeauna acolo pentru mine. Orice modificări sau actualizări de care am nevoie pe site-ul web sunt întotdeauna îngrijite de managerul meu de proiect. simt onorat -mi exprim profunda recunoștință pentru țoață munca lor.

vertical-separator-free-img

Cere acum o estimare gratuită de cost

Ne poți trimite un email la office@one-web.ro sau poți completa detaliile despre proiectul tău, iar noi te vom contacta în cel maxim 48 de ore.

Vezi câteva dintre proiectele noastre

Poți naviga prin portofoliul nostru pentru a vedea câteva dintre ultimele noastre proiecte pe care le-am finalizat cu succes.