fbpx

Creare Site

 

Creare site web

Procesul de creare site web si web design este realizat in-house, de echipa noastra de specialisti. Proiectarea website de prezentare este manuala, pentru dezvoltarea in amanunt a detaliilor, axate pe cerintele afacerii tale. Astfel, vei beneficia de un site de prezentare personalizat, pliat pe piata de desfacere a business-ului tau. Procesul de creare site de prezentare include nu doar HomePage-ul, ci intreaga colectie de pagini necesare unui website prezentare.

Functionalitati

Design unic

Fiecare proiect de realizare site web creat de noi, include o interfata grafica custom, unica si personalizata. Pentru fiecare site prezentare asiguram macheta completa, web design-ul fiind creat pentru toate paginile din site, nu doar homepage!

Mobile Responsive

Peste 70% din traficul de pe site este provenit din platformele mobile. De aceea, atunci cand echipa noastra este implicata in procesul de realizare site, asigura si o versiune mobile-responsive a produsului final. Astfel, site-ul se va afisa corect pe intreaga gama de dispozitivie (desktop, laptop, tableta, telefon). Descopera ce alte avantaje mai poti obtine dintr-un site optimizat complet.

Panou de administrare

Proiectul de creare site web are o administrare facila, ce nu necesita cunostinte avansate de utilizarea calculatorului. Rezultatul final de creare website va fi insotit de explicatii detaliate referitoare la utilizarea acestuia, oferindu-ti astfel posibilitatea de a administra singur site-ul. Panoul de administrare este simplu si intuitive, oferindu-ti astfel o promovare de succes.

Newsletter

Pentru a te asigura ca tii clientii aproape, fiecare proiect de creare site web ofera si posibilitarea de implementare a unui newsletter. Prin timiterea unor e-mail-urilor periodice, vei putea sa oferi informatii detaliate despre promotiile si ofertele viitoare. Astfel, clientii tai vor fi mereu la curent cu noutatile oferite de business-ul tau, crescand atat vizibilitatea afacerii cat si rata conversiilor.

Statistici vizitatori

Foloseste tools-uri ce vor masura numarul vizitatorilor si interactiunile acestora cu website de prezentare. In functie de datele oferite, vei putea decide ce strategie de marketing sa folosesti in procesul de targetare si retargetare.

Blog

Fiecare site prezentare necesita o pagina web dedicata special articolelor inclusa in web design. Astfel, vizitatorii vor fi tinuti la curent cu noutatile, dar vei putea, de asemenea, beneficia de trafic marit si optimizare. Descopera cum poti imbunatatii traficul pe site-ul tau, intr-un mod organic, detalii aici!

Portofoliu

Green Dental
Tende
Top Mop
Firma Transport
Epiclinique
Executari debitori

Analiza

Detaliile sunt importante! Concurentii, obiectivele tale si viitorul website fac parte din viitorul afacerii tale! Aici incepe procesul de dezvoltare site si web design. Vom alege procedura prin care este construit – platforme CMS sau proiectarea acestuia de la zero. Indiferent de complexitatea alegerii tale, noi suntem alaturi de tine!

Design

Procesul de creare site prezentare incepe imediat ce brief-ul este gata. Echipa creativa va da startul machetelor, incepand procesul de creare site web. Etapa aceasta include si analizarea concurentei, cat si definirea unui profil ideal al clientilor. Astfel, intreg procesul de promovare online va decurge impecabil!

Dezvoltare

Odata ce macheta de creare site web a primit acceptul tau, incepe cea de-a treia etapa. Programatorii ONE WEB pun in functiune codurile si programele specifice, intreg procesul de dezvoltare site web incepand sa capete contur. Poti urmari live dezvoltarea acestuia si stadiul in care se afla. De asemenea, poti veni cu propuneri si idei in timp real, pentru ca rezultatul final de design website sa fie conform asteptarilor si preferintelor!

Publicare

Procesul de creare site prezentare este finalizat la cheie. Ce inseamna acest lucru? Actiunea de creare site web este finalizata, iar site-ul este complet optimizat si gata sa intampine clientii – atat pe cei noi cat si pe cei deja fideli. Fiecare proces de creare website reprezinta un nou inceput, atat pentru noi cat si pentru afacerea ta! Hai sa ne bucuram impreuna de acesta!

.

Imaginea afacerii dumneavoastra trebuie sa aiba un impact vizual aparte pentru a oferi din primul moment încredere utilizatorului. Fie ca aveti nevoie de promovare, un site web, magazin online, logo ori alt element grafic, calitatea este garantata.

Doriti o evaluare gratuita a unui proiect? Ne puteti trimite detaliile folosind datele sau formularul de contact.

Scroll to Top